Patientens første møde med hospitalet er vigtigt og danner rammen for det videre forløb. Hvis du brænder for at stå helt i front og gøre en forskel i patienternes behandlingsforløb, er akutafdelingen stedet for dig.
Vi tilbyder en fantastisk spændende arbejdsplads, hvor høj trivsel og gode rammer er i fokus, og hvor du vil få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer.
Som sygeplejerske hos os, kan du se frem til følgende:
- Et individuelt introduktionsprogram over det første års ansættelse, hvor der tages hensyn til og udgangspunkt i dit kompetenceniveau.
- Mulighed for akutuddannelse eller uddannelse til behandlersygeplejerske (se under uddannelse)
- Faglig kompetenceudvikling – bl.a. med tværfaglig simulationstræning og systematiseret sygeplejefaglig færdighedstræning samt mange lokale undervisningsseancer (se under uddannelse)
- Trivselssamtaler i introduktionsperioden, hvor vi løbende følger op på din trivsel og din oplæring i afdelingen
- Evalueringssamtaler efter 1, 3 og 6 måneder, hvor vi følger op på, om du opnår de faglige, personlige og sociale kompetencer, der kræves som akutsygeplejerske
- Tilrettelæggelse af arbejdstid således, at der, så vidt muligt, skabes balance i dit familieliv og arbejdsliv. Det er også muligt at arbejde på deltid, hvis du ønsker at afspadsere dine tillæg. Et fantastisk tværfagligt samarbejde
- Skønne kolleger
- Lækre omgivelser i et næste nyt hus
- … og meget, meget mere
Akutmodtagelsen er organiseret i forskellige zoner:
Zone 1 – skadestue
I skadestuen modtages primært den ortopædkirurgiske patient med både mindre og større skader. Samtidig er sygeplejerskerne en del af teamet i vores traumemodtagelse, hvor der modtages patienter med skader fra større ulykker.
Der er tilknyttet 9 stuer.
Zone 2
Her modtages den akutte kritisk syge patient. Hvis denne er ustabil, kaldes sammen til traumekald eller medicinsk akutkald. Her indkaldes også et tværfagligt team fra samarbejdende afdelinger.
Der er tilknyttet 4 akutstuer med plads til to patienter på hver.
Zone 3, 4, 5 og 6
Her modtages den uafklarede akutte patient, som kan være henvist fra praktiserende læge, vagtlæge eller præhospitalet. Zone 3, 5 og 6 har plads til at modtage 6 patienter i hver og zone 4 har plads til at modtage 9. To stuer i zone 4 er slusestuer.
Ved behov for kortere observationstid bliver patienterne i akutafdelingen, og ellers indlægges de på samarbejdende specialafdelinger.
Tværfagligt samarbejde
Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt, og der er tæt samarbejde mellem sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, lægesekretærer, farmakonomer, serviceassistenter og bioanalytikere.
Uddannelsestilbud til sygeplejersker
"Den smukke ting ved læring er, at ingen kan tage det fra dig" B.B. King
I akutmodtagelsen er der rigtig mange muligheder for udvikling af dine faglige kompetencer. Vi tilbyder bl.a.:
Simulationstræning
Læringsmål: ABCDE-gennemgang og teamsamarbejde
- For KBU-læger og nyansatte
- In Situ-træning
- Tværfaglig træning
- Traumer
- Medicinsk kald
Individuelle forløb
- Der lægges en uddannelsesplan efter dine kompetencer
Relevante uddannelser
- Behandleruddannelse
- Akutsygeplejerske
- Visitationssygeplejerske
Morgen- og eftermiddagsundervisning
- De fleste hverdagsmorgener tilbydes ½ times undervisning i forskellige relevante emner. Det kan være alt lige fra kateteranlæggelse til neurologiske lidelser. Har du et godt forslag til undervisning, tager vores uddannelsesteam godt imod.
Vi vægter undervisning og kompetenceudvikling højt og vil rigtig gerne lære dig noget.
Kontakt
Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte:
Bente Graugaard
Oversygeplejerske
Ingrid Buch Hundevad
Oversygeplejerske
Lene Kold
Oversygeplejerske