Bliv en del af vores dynamiske hold

Vi er omkring 170 kollegaer med en bred faglig og kulturel diversitet. Det er vi stolte af! Du vil møde kolleger i alle aldersgrupper med både få og mange års erfaring og kompetenceniveauer. 

Alle bidrager til det præanalytiske område med patientnære opgaver. Derudover har du mulighed for at specialisere dig i 3 faglige retninger: Hæmatologi, Kemi og Immunologi.

I alle områder er der fokus på det tværfaglige samarbejde, så du kommer til at arbejde sammen med:

  • Laboranter
  • Læger
  • Kemikere
  • Sekretærer
  • Serviceassistenter

Mærk stemningen - se den nyeste teknologi

Før du sender en ansøgning til os, er du mere end velkommen til at kontakte os eller komme på besøg. Mærk stemningen og se vores lækre faciliteter.

Kontakt os på telefon 78 43 55 00 eller mail: blodproeverogbiokemi@goedstrup.rm.dk

Vi gør os umage for at give dig en god start i afdelingen

Når du starter hos os, gør vi os umage for at give dig så god en start som muligt. Den første dag skal du mødes med din funktionsleder, som guider dig på plads på din nye arbejdsplads.

Din funktionsleder har allerede inden din opstart sørget for, at du har fået tilknyttet en mentor, som introducerer dig til både de skrevne og uskrevne regler i afdelingen. Der er løbende det første halve år afsat tid til, at du får nogle gode snakke med din mentor og det tilstræbes også, at du følges med din mentor, når du begynder i vagt.

Fleksibel arbejdstilrettelæggelse

Hos os har vi fokus på fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Du får indflydelse på hvilke vagter og arbejdstider, der passer dig bedst, og vores mål er, at vi lykkes med det i mindst 80% af arbejdstiden.

Vi har forskellige vagtrul, og du kan ønske et nyt rul, hvis dine behov ændrer sig. Du bliver også del af en hjælpsom kollegagruppe, som hjælper hinanden og bytter vagter med hinanden på ’byttebørsen’. 

Vi hjælper hinanden

Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel i Blodprøver og Biokemi. Som kollega kommer du ind i et stærkt læringsfællesskab, hvor vi går op i kollektive forbedringer og individuel udvikling.

Vi har fokus på kollegiale samarbejdsrelationer, og det kommer bl.a. til udtryk ved, at vi:

  • arbejder i teams, både i det patientnære arbejde og i analyseområderne
  • har en god spørgekultur og en god kultur for at hjælpe hinanden på kryds og tværs
  • hjælper hinanden med at bytte vagter og fridage ved behov
  • hjælper hinanden med at skabe fælles læring ved fx at indrapportere fejl og utilsigtede hændelser
To unge bioanalytikere To unge bioanalytikere

Vores trivselsgrupper er vigtige

Vi mødes jævnligt i tværfaglige trivselsgrupper, hvor vi kan diskutere alt mellem himmel og jord.

Her er der plads til at tale om hverdagen, til at styrke det sociale fællesskab og til at vi kan komme med feedback og ændringsønsker til ledelsen på en samlet, konstruktiv måde.

"Det er vigtigt for os, at vi er et sted, hvor det er godt at være, og hvor du føler dig tryg – både sammen med dine kollegaer og i opgavevaretagelsen".

Gode historier, fejringer og kollega-klubber

Vi øver os hele tiden i at dele de gode historier med hinanden, hvor vi fx fremhæver gode eksempler på afdelingsmøder. Det gør vi, fordi det styrker vores fælles forståelse af Blodprøver og Biokemi som en enhed, hvor vi sammen går efter ’bolden’ for at sikre det gode patientforløb.

Vi er gode til at fejre hinanden og arrangerer aktiviteter i og udenfor arbejdstid, fx:

  • fødselsdagsbrød
  • hyggeeftermiddage med spil og kreative sysler
  • en tur på cafe/restaurant
  • julefrokost og mærkedage hen over året
  • barselscafe
  • seniorklub

Når vi er sammen om andet end selve arbejdsopgaverne, knytter vi bånd og lærer hinanden at kende. Det skaber også god trivsel og tryghed i hverdagen.

Ikon der viser tablet Ikon der viser tablet

Tjek os ud på Facebook og Instagram

Kom lidt tættere på os; vi er også her:

 

Vi har fokus på din faglige udvikling

Vi lægger en plan for din faglige udvikling, så du ved, hvad der bliver fokus på, når du er faldet godt til i afdelingen i den første tid. Her går vi også løbende i dialog om, hvornår du er klar til at sætte dine kvalifikationer i spil, hvis du som led i din ansættelse er blevet oplært i nye fagområder eller opgaver.

Der er mulighed for at udvikle din faglighed og kvalifikationer, fx som:

  • akutbioanalytiker
  • mobilbioanalytiker
  • kontaktbioanalytiker
  • POCT-bioanalytiker
  • kontaktbioanalytiker
  • specialist eller superbruger i et fagligt område

Mange af os har en specialfunktion, og vi prioriterer, at mange kollegaer har en særlig funktion, i stedet for at samle funktionerne på få hænder.

To bioanalytikere
To bioanalytikere

Muligheder for kurser og efteruddannelse

Vi ser det som en vigtig investering at udvikle vores medarbejdere, både fagligt og personligt. 

Derfor tilbyder vi løbende efteruddannelse og kompetenceudvikling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og afdelingens behov.

Vi har næsten altid bioanalytikere, der er i gang med at dygtiggøre sig. Det kan fx være gennem relevante diplommoduler, klinisk vejlederuddannelse eller fagspecifikke kurser.

Hvis du har en faglig tyngde med dig, og gerne vil lære fra dig, sørger vi for at supplere din viden. På den måde sikrer vi din videre udvikling og samtidig får andre glæde af dine kompetencer.