Ny cheflæge med stærke faglige ambitioner flytter til Urinvejskirurgi på RH Gødstrup

Thomas Boserup Halphen. Foto: Privat.

Thomas Boserup Halphen. Foto: Privat.

18.12.2023

Den 1. februar 2024 tiltræder Thomas Boserup Halphen som cheflæge på Urinvejskirurgi, Regionshospitalet Gødstrup. Med den nye cheflæge følger kompetencer, der matcher, at Regionshospitalet Gødstrup er et højteknologisk og moderne hospital, hvor Urinvejskirurgi blandt andet anvender robotteknologi i behandlingen af prostata– og nyrekræft.

Fra den 1. juni 2020 og frem til nu har Thomas Boserup Halphen været cheflæge på Nyre- og Urinvejskirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital, hvor han som cheflæge er lykkedes med at indføre nye teknikker til gavn for patienterne, og i samarbejde med speciallægegruppen har tilpasset organisationen til en topmoderne udredning og behandling.

Thomas Boserup Halphen har desuden på bedste vis varetaget lederskabet af det fællesregionale kræftsamarbejde på det urologiske område.

- Jeg stortrives med at være leder og være i et felt, hvor jeg kan lede, udvikle og styrke fagligheder og få samarbejde og talent til at blomstre, lyder det fra en forventningsfuld Thomas Boserup Halphen.

- Gødstrup positionerer sig som et hospital, hvor regler og silotænkning tilsidesættes af kompetente og engagerede medarbejdere, der sætter patienten først, hvor samarbejde og omgangstone er let og ligefrem, og hvor man tør gå nye veje. Den grundtanke motiverer mig meget og lever op til mine forventninger til en arbejdsplads, hvor ambitioner både er hver mands eje og motiveres af en fokuseret ledelsesopgave, tilføjer Thomas Boserup Halphen.

Lægefaglig direktør, Jens Friis Bak ser frem til at få Thomas Boserup Halphen med på holdet af afdelingsledelser:

- Vi har i kredsen af afdelingsledelser sat et fælles ambition om at gentænke vores samarbejder og services, så vi fortsat kan tilbyde udredning og behandling af højeste kvalitet til patienter, der bliver stadig ældre og forventer inddragelse og fælles beslutningstagning i en helt anden skala end hidtil.

- I tæt samspil med chefsygeplejerske Betinna Lund-Nielsen er jeg sikker på, at Thomas kan bidrage til, at vores organisation tilpasser sig de vilkår.

Thomas Boserup Halphen ser sig selv for at være en leder, der står på kerneværdier som fællesskab, ansvarlighed, faglighed og tryghed. Og så har han en fastforankret tro på, at kerneværdierne lever bedst i en flad struktur med åbenhed og gensidig tillid.

Privat er Thomas Boserup Halphen bosiddende i Hammel nordvest fra Aarhus, gift med Signe og sammen har de tre børn.

For yderligere oplysninger

  • Lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985
  • Kommende cheflæge på Urinvejskirurgi, Thomas Boserup Halphen, tlf. 2641 6327.