Forskning i svimmelhed bliver styrket med international adjungeret professor i Gødstrup

Foto: Michael Strupp / privatfoto.

28.09.2023

Professor Michael Strupp er ny adjungeret professor ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet. Han har over 30 års erfaring inden for neurologi og neurofysiologi med fokus på balance. Den 1. oktober bliver han tilknyttet Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn på Regionshospitalet Gødstrup.

Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn, Øre-, Næse- og Halskirurgi ved Regionshospitalet Gødstrup får en stor forskningsmæssig kapacitet tilknyttet i form af professor Michael Strupp, som er nyudnævnt adjungeret professor ved Institut for Klinisk Medicin.

Michael Strupp har over 30 års erfaring i forskning og undervisning inden for neurologi og neurofysiologi ved Medicinsk Fakultet på Ludwig Maximilians Universitetet i München i Tyskland. Han samarbejder med anerkendte forskere på verdensplan, herunder institutioner som Oxford University og Mayo Clinic. Michael Strupps undervisningsevner er blevet anerkendt med priser, og han har ydet betydelige bidrag til sit forskningsfelt med 454 publikationer (PubMed), herunder adskillige som første- eller sidsteforfatter, fem bøger og mere end 50 bogkapitler og et H-indeks på 89. 

Michael Strupp har desuden været chefredaktør for Frontiers in Neuro-Otology siden 2010 og chefredaktør for tidsskriftet Journal of Neurology siden 2011. Han glæder sig til at engagere sig i svimmelhedsforskningen på Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn, hvor han skal arbejde sammen med professor Therese Ovesen. 

Sammen vil Michael Strupp og Therese Ovesen supervisere ph.d.-studerende og forskningsårs-/masterstuderende, og gennem fælles projekter og samarbejde med internationale netværk vil de styrke og udvide forskning i svimmelhed de næste 5 år på Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn på Regionshospitalet Gødstrup.  

Kontakt

Klinisk professor og overlæge Therese Ovesen
Aarhus universitet, Institut for Klinisk medicin og 
Regionshospitalet Gødstrup, Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn; Øre-, Næse- og Halskirurgi
Mobil: 60 17 07 66
Mail: tovs@clin.au.dk

Kommunikationskonsulent Merete Friis Jeppesen
Regionshospitalet Gødstrup
Mobil: 29 62 44 47
Mail: merete.friis@goedstrup.rm.dk