Vores fokus

I afdeling for Ernæring har vi fokus på at udvikle os og bidrage til viden på det ernæringsfaglige område, så vi kan tilbyde patienter de bedste rammer for en fagligt funderet ernæringsbehandling.

Derfor laver vi udviklingsprojekter med afsæt i forbedringsmodellen og har siden 2010 forsket i ernæring målrettet forskellige patientgruppe.

Aktiviteter

  • Mad og måltider i relation til patienter, pårørende, personale og gæster
  • Klinisk ernæring og diætbehandling af patienter
  • Uddannelse og forskning i relation til ernæring

Personale

Ernæring har ca. 100 medarbejdere:

I Mad og måltider er vi ca. 90 medarbejdere, der er beskæftiget i Havens køkken, Havens Madhus og i A la Carte køkkenerne på sengeafsnittene.

I Klinisk Ernæring er omkring 18 medarbejdere, der dels arbejder på afsnittene på regionshospitalet og dels arbejder med ambulant behandling af patienter i Ernæringsklinikken. De varetager opgaver omhandlende ernæring og diætik.

Afdelingen indgår i et tæt og forpligtende tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i husene og de praktiserende læger.

Medarbejdere i Ledelse og stab

Ernæringschef

Lone Viggers

Tlf. 7843 4510

E-mail: lone.viggers@vest.rm.dk

Ledelse og stab

  • Lone Viggers, Ernæringschef
  • Kirstine Guld Frederiksen, Ledende klinisk diætist
  • Rehné Bank Jensen, Kulinarisk leder og køkkenchef
  • Hanne Vennevold, Funktionsleder for afsnitskøkkener
  • Marianne Boll, Forsknings ansvarlig
  • Ingeborg Krarup Rask, Kvalitetsansvarlig og Projektleder
  • Conny Storgaard, Stabsmedarbejder

Medarbejdere i Klinisk Ernæring

Afdeling for Ernæring varetager opgaver omkring klinisk ernæring og diætetik. Disse opgaver varetages af de kliniske diætister.

Afdelingens kliniske diætister og sekretariatet kontaktes telefonisk på tlf. 78 43 45 00 eller via mail til ernaeringsenheden@goedstrup.rm.dk

Medarbejdere i Mad og Måltider

Afdeling for Ernæring varetager opgaverne omkring Mad og måltider i Regionshospitalet Gødstrup.

Kontaktperson for Havens Køkken og Havens Madhus:

Kulinarisk leder og køkkenchef, Rehné Bank Jensen

Tlf: 30621889

Kontaktperson for Afsnitskøkkener:

Funktionsleder for afsnitskøkkener, Hanne Vennevold

Tlf: 78433954

Kontakt

Telefon: 78 43 45 00

 

Kontakt ledelsen

Lone Viggers , telefon 78 43 45 10
Ernæringschef

Adresse

Afdelingen for Ernæring

Regionshospitalet Gødstrup
Hospitalsparken 15
7400 Herning

Mail:

ernaeringsenheden@goedstrup.rm.dk

Sikker mail:
Send mail via borger.dk